Mandalorian

Befejeződött a Mandalorian második évadának forgatása

2020. március 12. - Insomnus

Jó hír minden Mandalorian rajongó számára, hogy -- bár egyelőre nem került szóba az októbernél hamarabbi premier-bemutató a második évadot illetően -- viszont nem csúsztak a forgatások, így a Star Wars streaming minisorozatának legújabb részeit (legalábbis azok forgatását) 2020 márciusában sikerrel és eredményesen lezárták. Erre utal a sorozat fő-operatőrének, Baz Idione filmesnek friss Instagram bejegyzése.

Számolhatjuk tehát közösen a hátralévő időt (kb. 220 nap), várva Din Jarron újabb kalandjaira, melyek közt kiszivárgott hírek szerint nagy szerep jut majd a "sötétkardnak" és általában a fénykard-párbajoknak.

mandalorian2.jpg

Giancarlo Esposito, aki az első évadban Moff Gideon megformálója volt - és várhatóan a második sorozatban is kiemelt szerepet kap majd - lelkesen nyilatkozott nemrégiben arról, hogy

" ... óriási és nagyon látványos fénykard-párbajok zajlanak majd a sorozatban, és azt is fontos megemlítenem, hogy az enyém az első karakter, akit az a megtiszteltetés ért, hogy forgathatja ezt a kardot."

Az biztos, hogy eddig, az első évadban nem voltunk éppen "elkényeztetve" fénykard jelenetekkel (mondjuk ki: egy sem volt eddig), de most egy újabb klasszikus Star Wars elemet kaphatunk (a hírek szerint nagy dózisban). Majdnem bizonyos az is, hogy a karakterek száma jelentősen bővül majd, mint ahogyan a több rendezős "felállás" is biztosan megmarad. Mint ismeretes az első évad 8 részét öt rendező készítette: Dave Filoni (1 és 5. rész), Rick Famuyiva (2. és 6. rész), Deborah Chow (3. és 7. rész), ők dupláztak, a többiek pedig: Brye Dallas Howard (4. rész) és Taika Waititi (8. rész) egy - egy fejezetet rendeztek.

Várjuk tehát együtt október közepét, számoljunk együtt vissza a 220 ból (október 18-ig) és reméljük, addig a Korona vírus probléma (és pánik) is elmúlik majd! 

mandalorian_belyegkep.jpg

2020.03.12.09:00. 

süti beállítások módosítása