Mandalorian

Szenzációs hír: 88 nap múlva indul a Mandalorian 3. évad

2021. október 02. - Insomnus

... jó, nem igazán 3. évad, de a Mandalorian-csapat és franchise harmadik sorozata

A Disney szenzációs bejelentése szerint december 29-én, azaz 88 nap múlva (október 2-től számítva) itt az új Mandalorian sorozat, mely a The Book of Boba Fett címet kapta. A rajongók számára igen kedves hírt szeptember 29-én jelentette meg a starwars.com, az első reklám-promóciós "plakáttal" együtt.

nevtelen.jpg

A kép forrása: Fotó: Lucasfilm Ltd. / Disney

A display visszafogottan finom eleganciával egy trónuson ábrázolja Fett alakját, kétséget nem hagyva a rajongók számára arról, hogy a középpontban valóban Boba Fett áll majd. Az alapsztori a klasszikus részekből is jól ismert Tatooine sivatag-bolygóra kalauzolja a nézőket, ahol Fett és a csinos Fennec Shand kalandjait követhetjük nyomon. (A Mandalorian sorozat karakteriről, blogunk adatbázisában tájékozódhatsz.)

A történet szerint a gyors-kezű páros a Jabba által uralt planéta feletti irányítást akarja megszerezni. (Bár azt, hogy miért annyira fontos mindenki számára egy sivatagos, sivár és alig lakott bolygó megkaparintása, egyelőre nem tudni.)

Mindenesetre nagyon várjuk a video-előzetest és az első véleményeket a promóciós anyagokról (plakátokról, képekről ... stb), melyekről szívesen tudósítunk, várva kommentjeiteket is. Kezdődjön tehát a visszaszámlálás 88-ból! This is the way.

A legelős évad részeiről illetve a második évad epizódjairól részletes posztokat találsz nálunk!

mandalorian_belyegkep.jpg

2020.10.02.(09:49)

süti beállítások módosítása